Verzekeringen

Het pakket van collectieve Artiestenverzekeringen voor Performers Platform is opgeheven!

verzekering Performers PlatformHelaas heeft het “Coronavirus” veel ingrijpende en onverwachte gevolgen voor de entertainmentbranche. Veel grote verzekeringsmaatschappijen worden geconfronteerd met een onvoorziene hoeveelheid claims op hun evenementenverzekeringen. De aangeboden verzekeringen van Performersplatform zijn allemaal een directe afgeleide van deze breed dekkende evenementenverzekering.

De relatie tussen premie, risico en polisvoorwaarden staan door deze crisis niet meer in verhouding tot elkaar. Tegemoetkoming van schade is daardoor voor veel verzekeraars niet meer te garanderen. Voor onze verzekeraar, de Nationale Nederlanden, is dat een reden om direct te stoppen met het aanbieden van dit unieke collectieve verzekeringspakket. De bedrijfsaansprakelijkheid-, casco- en boekingsverzekering, zoals aangeboden door Performers Platform, zullen helaas per 31-12-2020 niet meer worden verlengt en daarmee wordt de polis beëindigt!

Wij hebben geprobeerd om varianten voor te stellen of om alternatieven te vinden. Dat is ons jammer genoeg niet gelukt. Ook hebben wij geen vergelijkbare collectieve verzekering kunnen vinden om als alternatief voor te stellen.

De lopende verzekeringen voor dit kalenderjaar 2020 blijven geldig met de huidige voorwaarden t/m 31-12-2020.

Het is niet anders. Het spijt ons zeer dat wij dit verzekeringspakket uit ons aanbod van dienstverlening moeten schrappen. Wij hopen op uw begrip.