Vinden en gevonden worden

marketing Performers Platform

Sitecluster Straattheater.nl

Straattheater.nl biedt een overzicht van allerlei onafhankelijke artiesten & muzikanten uit verschillende disciplines die hun programma-aanbod speciaal hebben ontwikkeld voor optredens in de openbare ruimte. Daarnaast vind je er alle relevante informatie op het gebied van straattheater in NL. De toegevoegde waarde van deze site is dat gemeenten, in het kader van hun beleid, kunnen aangeven wat de gemeentelijke verordeningen zijn en welke vergunningen en eisen ze hanteren t.a.v. artiesten/muzikanten die willen optreden in de openbare ruimtes. Voor artiesten was deze info erg verspreid en moeilijk te achterhalen. Voor een aantal gemeenten zal het overzicht op deze site ongetwijfeld leiden tot een aanzienlijke werkdrukvermindering aan de gemeentelijke info & publieksbalies en telefonische servicepunten.

Tevens kan men op de blog “uw ervaringen” reageren en/of een mening geven over diverse onderwerpen zoals het beleid van gemeenten, het cultuurbeleid in NL of algemene ervaringen over straattheater.

Studenten vinden Straattheater een enorm inspirerend en dankbaar onderwerp voor hun studies en afstudeerprojecten. Ook veel overheden zien aanleiding om allerlei onderzoeken te starten. Op deze site vindt u diverse rapporten, onderzoeken, scripties en andere tekstdocumenten die betrekking hebben op optreden in de openbare ruimten.
Aanmelden gemeenten kan direct via deze link: klik hier.
Aanmelden artiesten kan hier.
Aanmelden muzikanten kan hier.

Sitecluster Zorgentertainment.nl

De site Zorgentertainment.nl biedt een overzicht van allerlei artiesten & muzikanten uit verschillende disciplines die in hun programma-aanbod aansluiting bieden bij de zorgsector. Niet alleen voor feestelijke gelegenheden of bijzondere feestdagen en evenementen, maar ook gewoon voor tussendoor. Binnen de zorgsector worden jaarlijks vele grote en kleine evenementen georganiseerd. De zorgsector is en blijft een zeer belangrijke doelgroep binnen de entertainmentbranche. Deze sitecluster geeft de mogelijkheid voor artiesten & muzikanten om hun programma gericht aan te bieden en daardoor aan te sluiten aan de groeiende behoefte van ontspanning.
Een vermelding op deze sitecluster staat garant voor een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten waar o.a. de woorden zorg, entertainment, senioren, muzikant en/of artiest in genoemd worden. Behoort de zorgsector tot uw doelgroep dan is dat een reden te meer om ervoor te zorgen dat u als performer er bij staat…
Ga naar aanmelden zorgentertainment.nl

Sitecluster Huiskameroptredens.nl

De meeste artiesten/muzikanten komen het best tot hun recht in een intieme setting met een stil, aandachtig publiek. Dit is één van de redenen waarom huiskameroptredens in Nederland en België als waardevolle aanvulling worden beschouwd op andere podia. Dat podium beperkt zich al lang niet meer tot singer/songwriters! Ook bands, verhalenvertellers, cabaretiers, stand-up comedians, variété artiesten en vele anderen hebben de weg naar de huiskamer gevonden.
Wil jij als artiest/muzikant ook gewoon weer eens vrij van techniek je ding doen voor publiek? Waarin je je optreden terugbrengt naar de menselijke maat? Want zeg nou zelf, wat is leuker: voor 50 man spelen in een bomvolle huiskamer of voor 50 man in een half lege zaal? Dit is het platform waar deze kleinschalige ontwikkelingen bij elkaar komen en zo cultuur weer een plek in de huiskamers krijgt.
Ga naar aanmelden huiskameroptredens.nl

Sitecluster Schoolvoorstellingen.nl

Op het gebied van cultuuronderwijs bestaat bij scholen een grote behoefte om cultuureducatie met kwaliteit in de klas te krijgen. Bij die scholen ontbreekt vaak de kennis en de tijd om deze behoefte goed in te vullen. Cultuuronderwijs moet een integraal onderdeel zijn van het basispakket. Behalve als ontspanning en leren met plezier is aangetoond dat artiesten, muzikanten en andere performers absoluut een bijdrage leveren aan de kunstzinnige, persoonlijk en maatschappelijke vorming van leerlingen binnen het huidige onderwijssysteem.
Ga naar aanmelden Schoolvoorstellingen.nl

Sitecluster Festivaloverzicht.nl

Festivaloverzicht.nl geeft een no-nonsens overzicht van de verschillende festivals in Nederland. Duidelijke info zonder reclames en andere commerciële uitingen! Vermeldingen van o.a. locatie, openingstijden, contactgegevens, entreeprijzen, rechtstreekse link naar de website van uw festival/evenement en/of naar de on-line kaartverkoop.
Een eerste vermelding is GRATIS. Wilt u daarna uw vermelding verlengen dan betaalt u een kleine bijdrage in de kosten. Het geeft u een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten met daarin het woord festival.
Reden te meer om uw festival of evenement aan te melden via aanmelden festivals.

Ook zijn er de volgende overzichtelijke websites Artiestenoverzicht en Muzikantenoverzicht.