Profiel en aanmelden coach

Profiel Meesterartiest (coach)

– heeft ruime praktijkervaring als optredend artiest en heeft 1500+ optredens op zijn/haar naam staan
– als bewijs van excellent vakmanschap wordt de toekenning van meestertitel ondersteund door 3 professionals die werkzaam zijn in de entertainmentbranche
– is bereid kennis en ervaring te delen om deskundigheid van nieuw talent te bevorderen
– is open en eerlijk als het gaat om het geven van feedback en adviezen
– heeft geen commercieel belang bij het delen van kennis en vaardigheden

Op verzoek kan men ondersteuning en/of persoonlijk advies krijgen van de vermelde Meesterartiesten. In overleg kan gekozen worden voor het krijgen van lessen of van masterclasses, telefonisch consult, Skype-sessie, een persoonlijk gesprek of bezoek op uw locatie. Sommige Meesterartiesten kunnen ook spreekbeurten, lezingen, seminars en gastlessen voor groepen geven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De gezel/leerling kan rechtstreeks met vermelde Meesterartiest contact opnemen middels mailformulier onderaan de vermeldingspagina. De meesterartiest kan zelf zijn diensten en tarieven/vergoedingen bepalen.

Aanmelden als Meesterartiest

Als bovenstaand profiel op u van toepassing is kunt u zich aanmelden om een vermelding te krijgen als Meesterartiest.
Vul onderstaande velden in. Er wordt gevraagd naar namen en telefoonnummers van 3 collega’s die uw Meestertitel ondersteunen. Deze info wordt niet op de website geplaatst. Deze gegevens dienen uitsluitend voor controle van uw aanmelding. Na invulling van de gevraagde velden klik op de knop COMPLETE LISTING.

Submit A Listing

Doorloop het formulier en vul de gevraagde velden in. U kunt hieronder bij Categorie Selectie meerdere categorieën aanklikken door de Ctrl-toets ingedrukt te houden. Staat uw categorie of discipline er niet bij...? Laat even weten zodat wij die kunnen toevoegen. TIP: upload liggende (horizontale) foto's!
Category selection
*
Your plan's details:
Never Expires
Meester/coach
  • 3 images allowed.
Listing Information
*
*
*
max. 300 tekens. Geef hier aan wat uw podiumervaring is en wat u te bieden heeft. Op basis van deze tekst zal de bezoeker besluiten verder te klikken.
*
De grootte van onderstaand tekstveld kunt u veranderen door uw cursor rechtsonder in het veld op de gearceerde lijntjes ingedrukt te houden en te slepen.
*
Niet voor publicatie
*
Niet voor publicatie
*
Niet voor publicatie
*
Niet voor publicatie
Listing Images

Current Images

There are no images currently attached to your listing.

Upload Images

Image slots available:
3 / 3
File size:
5 KB - 10 MB
Image width:
0px - 800px
Image height:
0px - 600px

Terms and Conditions