Toneel

Arda Cassée
Naam:
Arda Cassée
Vestigingsplaats:
Vianen

Ik ontwikkel, organiseer en produceer creatieve/culturele evenementen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Met mijn manier van uitvoeren, sinds 1989, heb ik heel veel waardering geoogst. Steekwoorden: artiestenbemiddeling, concerten, workshops, vertellingen, kinder- poppen- en straattheater, familiedagen, plezier, optimisme.

Bas Maris
Naam:
Bas Maris
Vestigingsplaats:
Zaltbommel

Ik ben producent van toneelstukken en themafeesten. Eigenaar Blauw Theater. ontwerper, acteur. · 1983 tot nu

Inge Kolen
Naam:
Inge Kolen
Vestigingsplaats:
Nijmegen

Inge Kolen is een bevlogen theatermaakster (actrice, clown, muzikante, regisseuse, docent) die haar publiek even stil laat staan in verwondering, verbazing en herkenning… Ze werkt binnen Theaterburopopi als soloartieste en/of samen met diverse podiumkunstenaars. Theaterprojecten, workshops en trainingen (theater & clownerie) op aanvraag!!!

Jan Rauh
Naam:
Jan Rauh
Vestigingsplaats:
Rosmalen

Studeerde af aan de Academie voor Expressie in Utrecht. Hij gaf dramalessen en werd spreekstalmeester. Hij richtte het Kunstenmakerstheater en speelgroep de Saltimbanques op. Op dit moment regisseert hij en treedt nog regelmatig op.

Leon van der Zanden
Naam:
Leon van der Zanden
Vestigingsplaats:
Eindhoven

Mijn naam is Leon van der Zanden en ik heb van 2001 tot begin 2019 door Nederland en België getoerd als cabaretier en stand-up comedian. Momenteel regisseer ik. Daarnaast heb ik meerdere Tv-programma’s gemaakt, gepresenteerd en geef ik lezingen, presentaties, lessen aan beginnend cabaretiers en workshops met humor.

Ton van der Velden
Naam:
Ton van der Velden
Vestigingsplaats:
Warfhuizen

Ton is een van de meest gevraagde acteurs in Nederland voor bedrijfsfeesten, recepties, congressen, symposia, beurzen, productpresentaties, festivals en andere feestelijke bijeenkomsten. De verschillende animatierollen geven ieder feest weer een meerwaarde. Interacties vanuit het publiek zijn belangrijke ingrediënten. Ton speelt, improviseert en schept verwarring. Professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit en humor zijn de belangrijkste kenmerken.

Paul van Kuiken
Naam:
Paul van Kuiken
Vestigingsplaats:
Amersfoort

Paul van Kuiken heeft ruim 20 jaar met Liquenda Theatershows door het hele land opgetreden met diverse voorstellingen voor jong en oud.