Roel van Dongen

Roel van Dongen
Naam:
Roel van Dongen
Artiestennaam:
Roelino
Vestigingsplaats:
Rosmalen

Roel van Dongen ontwikkelt steeds nieuwe ideeën en initiatieven. Het liefst gaat hij als een echte avonturier op ontdekkingsreis en start hij bij voorkeur activiteiten die nog niet eerder zijn ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een zeer gevarieerd aanbod van diensten en een brede bedrijfsvoering.

Roel is intussen uitgegroeid tot een autoriteit binnen de entertainmentbranche. Met een ruime (internationale) ervaring als uitvoerend artiest Roelino kent hij de entertainmentmarkt als geen ander. Als oprichter en directeur van de brancheorganisatie Artiesten Belangen Centrum ABC heeft hij van een spontaan initiatief een landelijk erkende brancheorganisatie weten te maken.

Roel heeft al zijn ervaringen en expertise zo goed mogelijk gebruikt om in 2018 Performers Platform op te richten. Dit platform biedt belangrijke informatie en diensten voor artiesten, muzikanten of performers om aan het werk te gaan en te blijven, ongeacht de discipline waarin ze werken. Het platform kent een online kennisbank Performersplatform.nl met branchegerichte oplossingen, juridisch en fiscale info. Daarnaast is er een unieke koppeling met diverse ‘siteclusters’​ waarmee men zijn/haar marketing kan verbeteren. Ook biedt Performers Platform speciale artiestenverzekeringen, de mogelijkheid om ideeën te registreren en een eigen online community met forum. Zelfs individuele consulten zijn mogelijk…

Roel wordt gezien als een specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van artiestenzaken binnen de entertainmentbranche. Hij noemt zichzelf een artistieke duizendpoot en creatief zelfstandig ondernemer.

Zijn missie:
“Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van een nieuwe generatie artistieke en creatieve mensen door ze goed te informeren en voor te bereiden op een mogelijke carrière in deze vrije en vaak wispelturige markt”.

  • Roel van Dongen
  • Roel van Dongen

Send Message to listing owner