Coaches / Meesterartiesten

Neem rechtstreeks contact op met vermelde Meesterartiesten/coaches zonder tussenkomst van derden!


– Kies uw artiest
– Klik op knopje VIEW
– Vul uw (aan)vraag of bericht in op formulier onderaan op de pagina
– Klik op SEND
– Uw bericht/aanvraag gaat rechtstreeks naar vermelde artiest

Erik Potters
Erik Potters
Oisterwijk

Erik werkt zo’n 35 jaar als muzikant.
Is bedenker, uitvoerder en producer van div. acts voor o.a. de Efteling.
Coacht (beginnende) collega’s en deelt met plezier zijn kennis en ervaringen.

Jan Rauh
Jan Rauh
Rosmalen

Studeerde af aan de Academie voor Expressie in Utrecht. Hij gaf dramalessen en werd spreekstalmeester. Hij richtte het Kunstenmakerstheater en speelgroep de Saltimbanques op. Op dit moment regisseert hij en treedt nog regelmatig op.

Kitty Hagen
Kitty Hagen
Oudehaske

Of het circus toekomst heeft is voor Kitty duidelijk. Als je bij blijft en je acts aanpast aan de vraag van de markt, blijft circus interessant. Hoever de techniek ook gaat, een voorstelling in een tent blijft volgens haar boeien, want ‘Circus is ruiken, zien en voelen.

Roel van Dongen
Roel van Dongen
Rosmalen

Vanaf 1988 werkzaam als zelfstandig artiest met ervaring in Nederland, België, Luxemburg, Italië, Duitsland en Japan. Roel heeft intussen zijn ervaring en expertise goed weten te gebruiken. Hij wordt door velen gezien als “entertainmentdeskundige”, een titel waar hij best trots op is.

Royce – International Master of Magic
Royce
Pelt (België)

Royce hails from Holland and lives together with his partner Mariandl in Belgium. Royce masters the classic art of magic and has developed very special acts. For instance the manipulation act with growing coins and goldbars was awarded with the Grand-Prix of the Netherlands.

Ton van der Velden
Ton van der Velden
Warfhuizen

Ton is een van de meest gevraagde acteurs in Nederland voor bedrijfsfeesten, recepties, congressen, symposia, beurzen, productpresentaties, festivals en andere feestelijke bijeenkomsten. De verschillende animatierollen geven ieder feest weer een meerwaarde. Interacties vanuit het publiek zijn belangrijke ingrediënten. Ton speelt, improviseert en schept verwarring. Professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit en humor zijn de belangrijkste kenmerken.