Contact


Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform
Contactpersoon Roel van Dongen

Tel: 073-5219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak


Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van dit platform.

Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten, muzikanten, performers en kunstenaars ertoe te bewegen de wereld van de uitvoerende kunsten overzichtelijker en transparanter te maken. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kan vinden. Vandaar het initiatief van Performers Platform om middels deze website een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

In Nederland zijn naar schatting zo’n 22.000 à 25.000 mensen full-time professioneel werkzaam als artiest en/of muzikant. Een veelvoud hiervan is actief betrokken in het semi-professionele of amateur-circuit. De informatie, vakkennis en netwerken die nodig zijn zodat deze groep zichzelf creatief en zakelijk verder kan ontwikkelen, zijn tot op heden erg versnipperd en nooit centraal geïnventariseerd. Deze website is een centraal informatiepunt waar artiesten, muzikanten, performers, uitvoerende kunstenaars en iedereen, die ook maar op enigerlei wijze betrokken is bij performing-arts, WEL geholpen wordt om zijn weg te vinden.

Alles wat de uitvoerende artiest, muzikant, kunstenaar of performer nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en om zijn netwerk verder uit te breiden, is te vinden op dit platform. Reden te meer om ervoor te zorgen dat u als performer zich ook aansluit….

U kunt via de diverse websites rechtstreeks contact opnemen met de vermelde artiesten, muzikanten en andere performers. Voor vragen en/of info over Performers Platform kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Verplicht invullen *